Sunday, August 24, 2008

Beetroot and Carrot salads

Today in riad Laaroussa we prepar some cold salads.

Ingredients:

1 lb beetroot
2 tbsp orange flower water
1/2 tsp cinnamon
1 tbsp castor sugar
half glass of cooking water

Wash, peel, cut into 3/4 inch squares and cook in boiling water the beetroot.
Drain the beetroot and reserve half a glass of the cooking water.
Leave to cool a little then mix all ingredients.

Serve cold

Enjoyed

Recipe for the carrot:

Wash, peel and grate:
2 lbs carrots and mix them with:
2 oranges, peeled and cut in dice.
1 glass orange juice.
1/2 glass lemon juice.
2 tbsp orange flower water.
3 tbsp sugar.

Serve very cold

Enjoyed

2 comments:

lianne said...
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lianne said...

bonjour couteau de barrage fréquentée me votre blog, n'ai obtenu aujourd'hui rien dans la salade de betterave potagère… hellaas de ceux-ci dans la maison. Donc peut-être peut-être quelque chose pour le matin dans sha Allah. Je comme avec Karim de Nador bol marié néerlandais vous visite un jour encore une fois. si je suis au Maroc. Les dames continue tellement avec votre blog des recettes délicieuses… aslaam

http://ramadan2008liannesparadijsje-lianne.blogspot.com/